Midnattssolsrallyt 2024

Årets upplaga av KAK Midnattssolsrallyt, Sveriges största rally för historiska tävlingsbilar, kommer att avgöras den 22-24 augusti med sommarstaden Västervik som huvudort. KAK Midnattssolsrallyt är en av Europas främsta historiska rallytävlingar med anor från 1950. Rallyt erbjuder såväl tävlande som publik en unik, fartfylld och nostalgisk upplevelse på fina och omväxlande vägar i vacker miljö.

Under 2024 kommer samtliga sträckor att köras i Småland, i området runt Västervik, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Centralort för tävlingen blir Västervik med sitt idylliska kustläge. Årets upplaga av KAK Midnattssolsrallyt körs över tre etapper, en vardera under torsdag, fredag och lördag den 22-24 augusti. Rallyts totallängd är cirka 60 mil, varav cirka 15 mil är specialsträckor.

Bland årets nyheter märks bland annat återinförandet av de populära klasserna 4WD, för fyrhjulsdrivna fordon, och Regularity. Dessutom introduceras en helt ny klass – Rally Icons – för ikoniska rallybilar och förare. Klassen genomförs i uppvisningssyfte, utom tävlan.

För mer information om KAK Midnattssolsrallyt, vänligen besök www.midnattssolsrallyt.com.

Pressrelease

Press release (English)

Tävlingsklasser

Rally Classes (English)

752A0993