MAUS SANERINGSFRITT BRANDSKYDD

MAUS SANERINGSFRITT BRANDSKYDD

Låt inte pulver förstöra din ovärderliga bil.

Som medlem i KAK har du 20 procents rabatt på hela sortimentet i MAUS webbutik på https://www.maussafety.com 

MAUS brandsläckare använder sig av en kaliumaerosol som är helt saneringsfri, helt ofarlig för hälsa, djur och miljö och förstör inte elektronik, motorer, inredning eller affektionsvärden. De är dessutom helt underhållsfria.

maus

MAUS Xtin Klein
MAUS Xtin Klein är en liten och smidig handbrandsläckare som inte är större än en pepparkvarn. Den väger endast 480 gr (1/7 del av en 2 kg pulversläckare) och får plats i handskfacket eller fickan på bildörren, vilket innebär att den alltid är tillgänglig och därför redo att snabbt släcka elden. Fungerar lika bra i bilen som i hemmet, stugan, båten, på jobbet eller ditt fritidsfordon.Läs mer om MAUS Xtin Klein här: https://maussafety.com/product/maus-xtin-klein/

MAUS Stixx PRO
Något så unikt som en automatisk brandsläckare som du installerar i mindre utrymmen som till exempel säkringsboxar, batteriutrymmen, motorutrymmen, el-utrymmen, e.t.c. Samma saneringsfria MAUS släckteknik och monteras på bara några sekunder med hjälp av den medföljande dubbelhäftande 3M-tapen och skyddar ditt fordon mot brand fast du inte är på plats. Läs mer om MAUS Stixx PRO här: https://maussafety.com/product/maus-stixx-pro/

Har du redan en brandsläckare i din bil?
I ett fordon finns det många brandkällor men trots det har majoriteten av fordonen idag inget brandskydd alls. Har du redan en brandsläckare kanske det är en pulver-, skum- eller annan form av släckare.

Pulver är ett bra släckmedel men det är i princip omöjligt att sanera i till exempel ett fordon. Det förstör också elektronik och motorkomponenter samt är farligt för miljön och hälsan. Skum är ju vatten så det säger sig själv att även den förstör rejält. Med andra ord, pulver och skum orsakar ofta större skada än själva branden..

Slutligen – Hur ofta brinner det i en bil egentligen?
Nu kanske du funderar över hur ofta det egentligen brinner i en bil? Om du frågar den som har varit med om en bilbrand och allt vad det innebär i form av dyra och förödande saneringar, och kanske inte minst förlust av affektionsvärde, så räcker det dock endast med en gång. Du vill väl inte vara den personen?

Inbäddad film 1:
https://youtu.be/lLz6ikkI8yM?si=mIuA_73gDNAsxYmN

Inbäddad film 2:
https://youtu.be/OjhygG6na5M?si=RjcUO5fi7jwmcYWR