Gärdesloppet 4 juni

Gärdesloppet är ett av Sveriges största evenemang för historiska fordon. Det är också en folkfest som årligen lockar tiotusentals besökare längs kortegevägen genom centrala Stockholm samt till utställningarna och tävlingarna på Djurgården. Förutom Gärdesloppskortegen består Gärdesloppet bland annat av Prins Bertil Memorial, som är en regularitytävling som körs på avlyst bana, samt av skönhetstävlingen Concours de Charme.

Vill du anmäla dig och ditt fordon till Gärdesloppet så finns det alltjämt några platser kvar i kortegen samt till Concours de Charme. Prins Bertil Memorial är nu fulltecknad. KAK-medlemmar har du rabatt på anmälningsavgiften. Anmälan sker via denna länk: https://shop.kak.se

Deltar du inte i Gärdesloppet tillsammans med ditt fordon så hoppas vi att du har möjlighet att besöka utställnings- och tävlingsområdet längs Manillavägen söder om Djurgårdsbrunn på Djurgården. Eller varför inte inta en strategisk plats längs kortegevägen, som går genom centrala Stockholm, för att titta på alla vackra fordon.