Midnattssolsrallyt 29 juni-1 juli

Hög tid att anmäla sig till KAK Midnattssolsrallyt 2023

Inom kort stänger anmälan till KAK Midnattssolsrallyt 2023, en av Europas största tävlingar i sin genre och Sveriges kanske mest publikdragande sportarrangemang.

KAK Midnattssolsrallyt började köras i historisk form 2006 och är sedan dess varit ett högkvalitativt historiskt rally där tradition blandas med tävling av högsta internationella klass.

Nytt för 2023 är att arrangörerna flyttat tävlingens nav till centrala Linköping och bantat bort hälften av transportsträckorna för att få ett mer kompakt rally med högre tempo. Antalet tävlingsdagar har därför minskat till två och en halv dagar utan att minska på själva tävlingsmomenten.

Tävlingen är öppen för historiska rallybilar tillverkade före 1990 och numera är det lika vanligt att man hyr en rallybil som att köpa en eller att damma av sin gamla tävlingsbil.

Det finns ett fåtal platser kvar och letar du efter den ultimata presenten till din rallykollega, eller varför inte unna dig själv något alldeles extra, är det hög tid att anmäla sig till KAK Midnattssolsrallyt.

Mer information finns på www.midnattssolsrallyt.com